Dé makelaar van Wehl

Thoma van Dijk is dé makelaar van de gemeente Doetinchem en de Achterhoek en zit sinds 2000 gevestigd aan de Keppelseweg in Doetinchem. Het werkgebied van Thoma van Dijk is de Achterhoek en omgeving (Zelhem, Dinxperlo, Ulft, ’s-Heerenberg, Gaanderen) met daarbinnen de plaats Wehl. Zo hebben wij ook de lokale marktkennis van Wehl. Wil je een huis verkopen of aankopen in Wehl? We bieden een compleet aanbod: van een eengezinswoning tot een prachtig landhuis, bekijk hier ons woningaanbod in Wehl. Wil jij jouw woning in Wehl laten taxeren? Ook dan ben je bij Thoma van Dijk Makelaars aan het juiste adres! Bekijk hier de mogelijkheden voor een taxatie van jouw woning in Wehl.

Een NVM Makelaar

Die geeft vertrouwen bij een van de meest belangrijke stappen in je leven. Thoma van Dijk Makelaars is daarrom aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Anouk Jacobs van den Hof, John van Dijk en Reinier Avenarius doen er alles aan om het beste resultaat te behalen voor hun klanten. Als NVM makelaar bied Thoma van Dijk Makelaars de volgende diensten aan:

Gebruik maken van één van onze diensten?

Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op nemen via 0314 – 36 62 62 of vul het onderstaande contactformulier in.