Dé verkoopmakelaar van Doetinchem

Profiteer van een verkoopmakelaar van Thoma van Dijk Makelaars in Doetinchem en omgeving (Zelhem, Dinxperlo, Ulft, ‘s-Heerenberg, Wehl en Gaanderen)! De huisprijzen stijgen; hét moment om je woning te verkopen. Onze specialisten op het gebied van verkoop zorgen ervoor dat je maximaal rendement uit je woning haalt. Wij van Thoma van Dijk Makelaars zijn ervan overtuigd dat een goede verkoopmakelaar zichzelf altijd terugverdient. Tijdens een verkennend gesprek maken wij graag eerst kennis met je. Ontvang, uiteraard geheel vrijblijvend, een gratis waardebepaling en een verkoopadviesgesprek. Thoma van Dijk biedt dé beste verkoopmakelaar voor jou!

Het Thoma van Dijk Verkoopplan

Lees hieronder meer over het Thoma van Dijk Verkoopplan in slechts 8 stappen!

STAP 1: KENNISMAKINGSGESPREK & INVENTARISATIE
Tijdens het kennismakingsgesprek met jou en onze verkoopmakelaar in Doetinchem inventariseren wij de wensen ten aanzien van de verkoop van je woning. Uiteraard bekijken we jouw woning zorgvuldig.

STAP 2: MARKTANALYSE EN WAARDEBEPALING
Met een juiste waardebepaling van het onroerend goed wordt de basis gelegd van een succesvolle verkoop. Onze verkoopmakelaars in Doetinchem beschikken over voldoende ervaring, actuele vakkennis en goede kennis van de markt. Zo kunnen wij een adequate inschatting maken van de potentiële waarde van je eigendom.

STAP 3: PERSOONLIJK VERKOOPPLAN
Er wordt samen een verkoopplan bepaald. Dit aan de hand van alle informatie betreffende de woning en op basis van je specifieke behoeften.

STAP 4: VERKOOPACTIVITEITEN
Bij Thoma van Dijk Makelaars hebben wij een breed scala aan verkoopinstrumenten tot onze beschikking, zoals fotografie en presentatiemateriaal, internet en social media, chatservice,  mailing en diverse Open Huizen dagen.

STAP 5: DE PERFECTE BEZICHTIGING
Als het goed is, leiden de voorgaande activiteiten tot bezichtigingsverzoeken voor je huis. Voor onze verkoopmakelaars een uitgelezen kans om de specifieke bijzonderheden van het huis bij de gegadigden onder de aandacht te brengen.

STAP 6: REGELMATIGE VOORTGANGSRAPPORTAGE
Wij houden je door middel van een regelmatige rapportage op de hoogte van de voortgang van de verkoop. Hierbij kun je denken aan een tweewekelijkse rapportage over hoe vaak het huis gevonden en bekeken wordt op internet.

STAP 7: PROFESSIONELE ONDERHANDELINGSONDERSTEUNING
Thoma van Dijk Makelaars Doetinchem beschikt over de vereiste kennis en ervaring om jouw woning zo winstgevend mogelijk te verkopen.

STAP 8: KOOPOVEREENKOMST EN NOTARIËLE AKTE
Na geslaagde onderhandelingen volgt er een schriftelijke vastlegging, met begeleiding, van de gemaakte afspraken. Daarnaast werken wij met diverse verkoopbevorderende en -ondersteunende activiteiten, inclusief complete prijslijst. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan. Wil je meer weten of ons 8-stappenplan als brochure ontvangen? Download dan de brochure of neem contact op.

Vrijblijvend verkoopadviesgesprek met dé verkoopmakelaar van Doetinchem

De verkoopmakelaars van Thoma van Dijk bieden je graag een gratis én vrijblijvende verkoopadviesgesprek. We komen graag een keer vrijblijvend langs om de verkoopmogelijkheden te bespreken. Begin goed voorbereid aan de aan- en verkoop van je huidige en nieuwe woning!